Vítejte na mém novém webu

26.07.2013 13:46

Po docela velkém úspěchu internetových stránek věnovaných mé červnové fotografické výstavě Obrazy ze zásvětlí na dobřichovickém zámku (na stránky zavítalo v průběhu výstavy více než 2300 návštěvníků, což mě velmi mile překvapilo) jsem se rozhodl, že si zkusím vyrobit své osobní webové stránky zaměřené více na své fotografie. Prosím, vezměte zatím na vědomí, že stránky budou vznikat postupně do konce srpna, do té doby zde bude k vidění jen polotovar, ke kterému mi ovšem můžete psát již od začátku své připomínky. Nejedná se zatím o nijak profesionální webové stránky, nicméně hodlám je postupně rozvíjet a může se stát, že v budoucnu přejdu do zcela jiného samostatného módu. Nebo se naopak ukáže, že stránky nepřinášejí to, co od nich očekávám, a jsou nadbytečné.

Děkuji za vaši trpělivost a případné názory. Těším se, že třeba i vy tu nakonec najdete něco, co se vám bude líbit a co vás potěší.

 

Samozřejmě, dále pokračují moje blogové stránky, které žijí v docela dobré formě již pátým rokem. Kdo si bude chtít prohlédnout i něco jiného než fotografie, najde na mém blogu mnoho fejetonů, glos, povídek, reportáží, recenzí i básní. Věřím, že si z bohaté nabídky něco vyberete.

—————

Zpět